Espais

7 maig
jardin casa barcelona

De selva a chill out: transformació total!

Aquest és un petit jardí en què vam fer una intervenció total! El procés ha estat realment increïble amb la col·laboració en tot moment del client… avui volem descobrir-ho:

En el moment de la visita i presa de contacte amb l’espai, ens vam trobar una veritable selva, un espai poc cuidat on les plantes havien crescut sense control i de forma desordenada: podem afirmar que l’espai no s’aprofitava en absolut.

Vam pensar a dissenyar un espai on una zona de chill out fos protagonista però no única. Vam optar per utilitzar fusta sintètica en l’estructura de la zona així com per la tarima.

El resultat va ser espectacular i permet gaudir de l’exterior, del sol, el bon temps i del so relaxant d’una petita font amb cascada en acer inoxidable que vam instal·lar en una cantonada.

A més vam col·locar una sèrie de llums led sota de l’estructura que creen una atmosfera molt acollidora.

També vam revestir tota una paret amb la mateixa fusta sinètica utilitzada.

 

Quina va ser l’altra peculiaritat del projecte? El client ens va demanar que les tortugues que convivien amb ell poguessin tenir un espai propi on seguir creixent i vivint. Vam idear una zona tancada amb escales sota un llimoner!

Un espai petit però molt acollidor per fer vida i perquè el puguin gaudir el client i també les seves fantàstiques tortugues!