Gespa

8 gener
jardin comunitario valles

Jardí comunitari a Sant Cugat del Vallès

En aquesta comunitat de veïns ens van encarregar un projecte per modernitzar i proposar noves solucions per una zona comunitària.

Es tracta d’una àrea comunitària en un edifici nou a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, una zona que es volia revitalitzar i que tingués vida i fos funcional.

És possible combinar totes aquestes opcions? Doncs sí, vam plantejar 4 idees, propostes o projectes!

En aquest dibuix, podeu veure el projecte que finalment van decidir:

Vam col·locar un petit mur baix amb travesses de fusta per tal de cobrir un petit talús existent. També vam desplegar a tota la superfície de l’espai, gespa artificial! Des de Jardineria Botània sempre recomanem la gespa i elements naturals, però si els clients demanen gespa artificial, també l’oferim i hi treballem!

Vam seguir comptant amb dos arbres ja existents, i hi vam afegir dos parterres on vam plantar Photinia per crear unes pantalles vegetals que delimiten l’espai i aporten privacitat.

Finalment una escala construïda amb travesses de fusta, ens va servir per connectar els dos nivells del terreny.

Un espai senzill però afegeix valor a la finca i ofereix un espai verd contemplatiu per a la comunitat!